Saneeraus

Suunnitteletko kylpyhuoneen tai keittiön remonttia tai kenties koko kiinteistön remontointia?

Remontoimme kaikki kohteet pienistä pintaremonteista koko kiinteistön remontteihin. Toteutamme niin kylpyhuoneremontit, keittiöremontit, vedeneristykset sekä lattian laatoitukset ammattitaidolla ja luotettavasti.

Avaimet käteen –periaate

Toteutamme niin kylpyhuoneesi tai keittiösi remontin kuin koko kiinteistösi remontin avaimet käteen –periaatteella eli suunnittelusta lopputarkastukseen luotettavasti. Meidän kauttamme saat koko projektisi kätevästi ja luotettavasti: toimimme yhteistyössä muun muassa monien sähköalan yritysten, rakennusmestarien sekä rakennussuunnittelijoiden kanssa.

Palvelumme Saneeraus sisältää:

  • Runkotyöt
  • Eristystyöt
  • Ulkoverhoukset
  • Vesikatot
  • Laatoitustyöt
  • Sertifioidut vesieristykset
  • Kaikki sisätyöt
  • Ovi- ja ikkuna-asennukset
  • Vahinkosaneeraus

Koko kiinteistön remontit

Koko kiinteistön remontti on iso projekti ja sitä tehdessä tulee ottaa huomioon monia luvanvaraisia asioita. Tarjoamme sinulle avaimet käteen –periaatteella rakentamista. Teemme ilmaisen kustannusarvion, jonka jälkeen olemme sinuun tiiviisti yhteydessä koko projektin ajan. Jos olet rakentamassa uudiskohdetta, niin tutustu palveluumme Uudisrakentaminen. Jos taas olet rakentamassa saareen, niin tutustu palveluumme Saaristorakentaminen.

Kylpyhuoneremontit, keittiöremontit, saunaremontit ja muut pintaremontit

Oli sitten kyseessä kylpyhuoneremontti, keittiöremontti, saunaremontti tai muu pintaremontti, autamme sinua mielellämme siinä. Pienikin remontti kannattaa teettää luotettavalla ammattilaisella, jotta se tehdään kunnolla eikä siitä koidu jälkeenpäin turhia lisäkustannuksia. Tarjoamme aina ilmaisen kustannusarvion projektistasi.

Haluan ilmaisen kustannusarvion >

Ilmainen kustannusarvio

Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä. Tarjoamme Teille ilmaisen kustannusarvion kohteestanne.


Voitte ottaa yhteyttä myös puhelimitse: 040 734 2186
tai sähköpostitse: info@jv-rakennus.fi

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä
sähköpostitsepuhelimitse


Olen kiinnostunut seuraavista palveluista:
SaaristorakentaminenUudisrakentaminenSaneeraus

Vapaa viesti

*pakollinen kenttä

JV-Rakennus on saaristorakentamisen, uudisrakentamisen ja saneerauksen monipuolinen osaaja, jolla on pitkä kokemus alalta. Meille työn laatu sekä aikataulujen ja sovittujen asioiden pitäminen ovat tärkeitä asioita.

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2391179-8

 040 734 2186

 info@jv-rakennus.fi

JV-Rakennus on saaristorakentamisen, uudisrakentamisen ja saneerauksen monipuolinen osaaja, jolla on pitkä kokemus alalta. Meille työn laatu sekä aikataulujen ja sovittujen asioiden pitäminen ovat tärkeitä asioita.

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2391179-8

 040 734 2186

 info@jv-rakennus.fi